Smart megoldások

Döntsön Ön is okosan és válasszon smart megoldást a napelem rendszeréhez! Használja ki a lehető leghatékonyabban a napelem rendszer előnyeit!

Használja fel hatékonyan a megtermelt áramot!

Akár a Fronius, akár a Huawei megoldását választja, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb döntést hozza.
Ha szeretne többet kihozni a napenergiából, például hőszivattyús fűtési rendszert kíván telepíteni, akkor érdemes megfontolnia az okos otthon megoldásokat.

Gyorsítsa fel a napelem rendszer megtérülési idejét!

Okosítsa fel a napelemeit a Fronius, vagy a Huawei smart megoldásaival. Elektromos autó töltése napenergia által? Vagy a rendszer által termelt áram tárolása? Ma már nem lehetetlen!

Kérjen ajánlatot szakértő csapatunktól! Kollégáink országosan állnak mindenki rendelkezésére!

Ajánlatkérés

Ne termeljen kifelé áramot, ha azt Ön is felhasználhatja!

Smart rendszereink kiszámítják Ön helyett a legjobb felhasználási paramétereket és a leghatékonyabb módon használja fel a napenergiát! A Smart Home megoldások folyamatosan a leghatékonyabb felhasználási számításokat végzik.

Önnek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a nap által megtermelt elektromosság előnyeit.

Ahhoz viszont, hogy megértsük, milyen hasznos megoldás a napelem rendszernél a smart megoldás telepítése, érdemes megtudni, hogy mi is az pontosan. Szeretne többet megtudni? Blogunkon folyamatosan bővülő tartalommal találkozhat, ahonnan mindent megtudhat a napelem rendszerekről!

Tovább a blogra

Takarítson meg további jelentős költségeket, gyorsítsa fel a napelem rendszer megtérülési idejét, függetlenítse magát az áramszolgáltatótól a lehető leghatékonyabban! Tekintse meg kínálatunkat! Aktuális rendszer árainkért kattintson!

Tovább a rendszerárakra

A smart rendszer előnyei

Hatékonyabb energiafelhasználás

Folyamatos és precíz mérési adatok

Gyorsabb megtérülés

Megbízhatóbb üzemeltetés

Még kisebb ökológiai lábnyom

A lehető legmagasabb energiahozam

A PV-SUN kínálatában megtalálhatóak mind a Huawei, mind a Fronius márka okos megoldásai

Tudta, hogy egy Smart rendszer integrációja az esetleges meghibásodások kijavítását is megkönnyíti és felgyorsítja? A folyamatos monitoring rendszernek köszönhetően minden információ elérhető a szoftverben. Így nemcsak az ideális fogyasztásról kaphat pontos információt, de akár arról is, ha egy napelem panel nem működik megfelelően! Ezzel a szervízfolyamatok rendkívüli módon felgyorsulnak, így egy esetleges kiesés idejét is lerövidíthetjük.

Keressen fel minket, kollegáink segítenek Önnek választani attól függően, hogy milyen felhasználásra szánja a Smart rendszert. Elektromos autót töltene, vagy maximális energiakihasználást? Kérdezzen, mi segítünk!

Ajánlatkérés