Pályázatok

Cégünk, a PV-SUN Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a piacon elérhető pályázatokat, amelyek elérhetőek a lakosság és a cégek számára egyaránt. Energetikai korszerűsítés, lakásfelújítás, MFB támogatás, 0%-os, vagy kedvezményes hitel? Ha van elérhető lehetőség, amellyel Ön kedvezőbben juthat napelem rendszerhez, akkor mi segítünk Önnek.

Aktuális Pályázatok

Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva

A tervezet szerint a támogatás 2 műszaki tartalom egyikére igényelhető:

(1) Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése,

(2) tetőszerkezetre helyezett, alább részletezett kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje.

 • Ki pályázhat?

  A beruházással érintett ingatlan nagykorú természetes személy (magánszemély) tulajdonosa, a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmüknek egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé essen.

 • Mire lehet pályázni

  Vissza nem térítendő támogatás igényelhető, ahol a támogatás intenzitása: 100 %.

  Elnyerhető támogatás legfeljebb az (1) esetén bruttó 2.900.000 Ft, (2) esetén bruttó 11.300.000 Ft.
  Támogatásban várhatóan 34.920 család részesül. Pályázatokat 4 ütemben, megyénként eltérő beadási időpontokkal, de rögzített megyei támogatási keretre lehet benyújtani.

 • Mikor lehet pályázni?

  Az első beadás 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten.

 • Kit választhatok kivitelezőnek?

  A beruházás csak a Kivitelezői listáról választott, szerződött kivitelezővel valósítható meg.

50%-os lakásfelújítási támogatás

Keressen minket, ha szeretne pályázni a legújabb lakáskorszerűsítési/lakásfelújítási támogatásokra, amellyel napelem rendszert telepíthet. Magánszemélyek számára szinte folyamatosan elérhetőek különböző támogatások, melyekkel Ön pénzt takaríthat meg. Mivel az Európai Unió tagjaként Magyarország is kiemelten kezeli a megújuló energia hatékony felhasználását, ezért szinte egész évben elérhető olyan pályázati/támogatási lehetőség, amelyen napelem rendszert telepíthet kedvező feltételekkel!

 

 • Mikor érdemes pályázni?
  • Keressen minket, ha szeretne pályázni a legújabb lakáskorszerűsítési/lakásfelújítási támogatásokra, amellyel napelem rendszert telepíthet. Magánszemélyek számára szinte folyamatosan elérhetőek különböző támogatások, melyekkel Ön pénzt takaríthat meg. Mivel az Európai Unió tagjaként Magyarország is kiemelten kezeli a megújuló energia hatékony felhasználását, ezért szinte egész évben elérhető olyan pályázati/támogatási lehetőség, amelyen napelem rendszert telepíthet kedvező feltételekkel!
 • Kik pályázhatnak?
  • magyar állampolgárok
  • akik legalább egy év folyamatos tb-jogviszonnyal rendelkeznek
  • legalább egy legfeljebb 25 éves gyermeket nevelő vagy éppen gyermeket váró szülők

Vállalata számára keresne megoldást, amivel a rezsiköltségeit csökkentheti?

Társaságunk készséggel áll a rendelkezésére, ha napelem rendszer kiépítésével szeretné ipari létesítményét bővíteni.

Napelem parkkal nem csupán a kiadásai csökkenhetnek, de a cége/telephelye értékét is nagyban növelheti. Ha pedig ezt pályázaton keresztül is elérheti, miért ne tenné?!

Magánszemélyként lakáskorszerűsítést tervez?

Keressen minket, ha szeretne pályázni a legújabb lakáskorszerűsítési/lakásfelújítási támogatásokra, amellyel napelem rendszert telepíthet. Magánszemélyek számára szinte folyamatosan elérhetőek különböző támogatások, melyekkel Ön pénzt takaríthat meg.

Mivel az Európai Unió tagjaként Magyarország is kiemelten kezeli a megújuló energia hatékony felhasználását, ezért szinte egész évben elérhető olyan pályázati/támogatási lehetőség, amelyen napelem rendszert telepíthet kedvező feltételekkel!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

A PV-SUN Kft. vállalja, hogy elkészíti Ön helyett a pályázati anyagot, támogatási kérelmet. Hogy Önnek csak a legfontosabb dologgal kelljen foglalkoznia, milyen napelem rendszert telepítsen!

Kapcsolat

Nem tudja, hogy milyen napelemet telepítsen?

Tekintse meg árainkat, válasszon a Jolywood, Fronius, SolarEdge, QCells termékei közül. Rejtett költségek nélkül!

Rendszerárak

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!