Klíma

Inverteres klímáinkkal akár -20 fokban a fűtésről is gondoskodhat! A napelem rendszer pedig hozzájárulhat, hogy Önnek ne legyen plusz kiadása.

Nullázza le a fűtési számláját!

Bár Magyarország éghajlata szerint a mérsékelt övbe tartozik, a klímaváltozásnak köszönhetően mindannyian tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább találkozunk szélsőséges időjárási helyzetekkel. A nyaraink egyre melegebbek, a teleink pedig enyhülnek.

Hogy jön ez a napelemhez?

Több szempontból is kapcsolódik ez a napenergia felhasználásához. Hiszen a meleg nyarakat egyre nehezebb elviselni, amit sokan klímával igyekeznek kompenzálni. Amit viszont mindannyian tudunk, hogy a klíma hűtés elég nagy hányadát teszi ki a villanyszámlának.

A napenergia használatával azonban ezt a kiadást szinte teljesen lenullázhatjuk! Annyi a dolgunk csupán, hogy amikor napelemes rendszert terveztetünk és vásárolunk, kalkuláljuk bele a klímaberendezés éves energiaigényét is!

 

 

Válassza a csúcsminőségű Gree klímáinkat!
Amennyiben nálunk vásárolja meg a rendszere mellé a klíma berendezését is, úgy 5% kedvezményt biztosítunk a klíma berendezés árából.

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

Csatlakozási stop a naperőműveknél?

A MAVIR honlapján közzétettek egy közleményt, mely a 2022. május 2-i szabad kapacitások publikálásához kapcsolódik. Ebből a tájékoztatóból kiderül, hogy jelenleg a nagyfeszültségű és a nagy/középfeszültségű transzformátor állomásokhoz rendelt aktuális szabad kapacitás nagysága 0 megavoltamper (MVA). Az átviteli rendszerirányító MAVIR pedig szintén 0 MVA-ban állapította meg a villamosenergia-rendszer teljesítmény-egyensúlyának és a kiegyenlítő szabályozási kapacitásoknak a biztosíthatósága szempontjából a villamosenergia-rendszerbe befogadható időjárásfüggő erőművi kapacitás mértékét. Tehát nem áll rendelkezésre új erőművek építéséhez szabad, pályázati eljárásban kiosztható hálózati csatlakozási kapacitás a villamosenergia-rendszerben, és nem fogadható be új időjárásfüggő erőművi kapacitás. 

Tovább olvasom

Miért jobb a kisebb méretű napelem panel? Esettanulmány

A napelem rendszerek piaca az utóbbi években egészen elképesztő módon indult fejlődésnek. Ez azt eredményezte, hogy a napelem panelek teljesítménye ugrásszerűen növekszik. Szinte havonta kapjuk az újabb híreket, miszerint ismét nagyobb teljesítményű napelemet dobtak piacra.

Tovább olvasom

Bruttó elszámolás, szaldós elszámolás. Mit jelent ez a napelem rendszereknél?

Nem ma látott napvilágot, hogy a napelem rendszer használata a jövőben új elszámolási rendszerbe fog kerülni. Egészen pontosan 2024 január 1-től már nem lehet szaldós elszámolással igényelni. Azonban csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mit is takar ez valójában.

Tovább olvasom