Klíma

Inverteres klímáinkkal akár -20 fokban a fűtésről is gondoskodhat! A napelem rendszer pedig hozzájárulhat, hogy Önnek ne legyen plusz kiadása.

Nullázza le a fűtési számláját!

Bár Magyarország éghajlata szerint a mérsékelt övbe tartozik, a klímaváltozásnak köszönhetően mindannyian tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább találkozunk szélsőséges időjárási helyzetekkel. A nyaraink egyre melegebbek, a teleink pedig enyhülnek.

Hogy jön ez a napelemhez?

Több szempontból is kapcsolódik ez a napenergia felhasználásához. Hiszen a meleg nyarakat egyre nehezebb elviselni, amit sokan klímával igyekeznek kompenzálni. Amit viszont mindannyian tudunk, hogy a klíma hűtés elég nagy hányadát teszi ki a villanyszámlának.

A napenergia használatával azonban ezt a kiadást szinte teljesen lenullázhatjuk!

Annyi a dolgunk csupán, hogy amikor napelemes rendszert terveztetünk és vásárolunk, kalkuláljuk bele a klímaberendezés éves energiaigényét is!

 

 

A Gree hazánk és a világ első számú klímamárkája, melyet 1991-ben alapítottak Zhuhaiban. Éves szinten 60.000.000 klímaberendezés gyártókapacitással rendelkezik.

Több mint 90.000 alkalmazottat foglalkoztat, a világ különböző részein lévő gyártócsarnokkal.

Mi jószívvel ajánljuk a céget, hiszen már több mint 28 éve elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb minőséget képviselje. Partnerünkön keresztül vásárolhatja meg tőlünk klímáját, melyet napelemes rendszere mellé ajánlunk.

A gyár 1994-ben bejelentette, hogy célja a világ legjobb minőségű légkondicionálójának a gyártása, és elkötelezettsége bizonyítékaként elindította a "legmagasabb minőség" és a "meghibásodás mentes gyártás" programját.

Folyamatos fejlesztéseivel, 12000 mérnöke támogatásával, azóta több mint 20000 korszakalkotó szabadalommal rendelkezik. a "legmagasabb minőség" program eredményessége bizonyítékaként a Gree magyarországi vezérképviselete 2021-ben bejelentette a 10 év garancia programját.

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

Napelemes rendszerek túlfeszültség védelme

Napelem rendszert több évtizedre tervez az ember, s ha jól kivitelezett gondosan átgondolt rendszert telepíttetünk, egy gondozásmentes megoldást kapunk és nem kell aggódnunk a meghibásodások miatt. Éppen ezért szükség van rá, hogy a megfelelő védelemmel lássuk el a rendszert, hiszen ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami miatt akár komoly károk is keletkezhetnek elektromos eszközeinkben.

Tovább olvasom

A mikrovállalkozások rezsicsökkentésének módosításai

A Kormányinfón kiderült milyen feltételekkel maradhatnak a magyar kiscégek a rezsicsökkentésben. A kkv-kon belül a mikrovállalkozásokra vonatkoznak továbbra is az alacsonyabb energiaárak, viszont fogyasztási korlát mellett, olvassa el a témában írodott cikkünket!

Tovább olvasom

A HMKE-k beépített kapacitása 2021 végére 1127 MW-ra nőtt

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai alapján 2021 végére összesen 134 625 háztartási méretű kiserőmű üzemelt (HMKE) 1127MW beépített kapacitással, ami az előző évhez képest +56% növekedést jelent. A tavalyi évben 46 410 háztartási kiserőművet telepítettek a felhasználók.

Tovább olvasom