Klíma

Inverteres klímáinkkal akár -20 fokban a fűtésről is gondoskodhat! A napelem rendszer pedig hozzájárulhat, hogy Önnek ne legyen plusz kiadása.

Nullázza le a fűtési számláját!

Bár Magyarország éghajlata szerint a mérsékelt övbe tartozik, a klímaváltozásnak köszönhetően mindannyian tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább találkozunk szélsőséges időjárási helyzetekkel. A nyaraink egyre melegebbek, a teleink pedig enyhülnek.

Hogy jön ez a napelemhez?

Több szempontból is kapcsolódik ez a napenergia felhasználásához. Hiszen a meleg nyarakat egyre nehezebb elviselni, amit sokan klímával igyekeznek kompenzálni. Amit viszont mindannyian tudunk, hogy a klíma hűtés elég nagy hányadát teszi ki a villanyszámlának.

A napenergia használatával azonban ezt a kiadást szinte teljesen lenullázhatjuk! Annyi a dolgunk csupán, hogy amikor napelemes rendszert terveztetünk és vásárolunk, kalkuláljuk bele a klímaberendezés éves energiaigényét is!

 

 

Válassza a csúcsminőségű Gree klímáinkat!
Amennyiben nálunk vásárolja meg a rendszere mellé a klíma berendezését is, úgy 5% kedvezményt biztosítunk a klíma berendezés árából.

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

Miért jobb a kisebb méretű napelem panel? Esettanulmány

A napelem rendszerek piaca az utóbbi években egészen elképesztő módon indult fejlődésnek. Ez azt eredményezte, hogy a napelem panelek teljesítménye ugrásszerűen növekszik. Szinte havonta kapjuk az újabb híreket, miszerint ismét nagyobb teljesítményű napelemet dobtak piacra.

Tovább olvasom

Bruttó elszámolás, szaldós elszámolás. Mit jelent ez a napelem rendszereknél?

Nem ma látott napvilágot, hogy a napelem rendszer használata a jövőben új elszámolási rendszerbe fog kerülni. Egészen pontosan 2024 január 1-től már nem lehet szaldós elszámolással igényelni. Azonban csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mit is takar ez valójában.

Tovább olvasom

Hőszivattyús fűtés napelem rendszerrel

Sokszor olvashatjuk, amikor napelem rendszerről tájékozódunk, hogy a hatékonyság növelése érdekében kössük össze hőszivattyús fűtéssel. Azonban sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik sajnos nincsenek tisztában azzal, mi is az a hőszivattyú. Hogyan működik, miért érdemes ezt alkalmazni és hogyan is jöhet össze a napelem rendszerrel? A következő cikkben ezt szeretném bővebben kifejteni, hogy mindenki lássa, megéri ebben gondolkodni!

Tovább olvasom