Hőszivattyú

A hőszivattyú a legjobb komplex megoldás, ha az otthonában gazdaságosan szeretne fűteni és/vagy használati melegvizet előállítani. Sőt a hőszivattyús fűtés rendszer nyáron gondoskodhat az ingatlan hűtéséről is! Így mindenképpen érdemes kalkulálnia vele, ha napelem rendszer telepítésén gondolkozik!

Új építésű házak esetében már az energiaszolgáltatók is egyre többször javasolják a hőszivattyús fűtés telepítését. A költséghatékonyságot figyelembe véve a jelenlegi legjobb megoldás a hőszivattyús fűtés kialakítása. Hiszen amellett, hogy a lakást a téli hónapokban felmelegíti, nyáron a hűtést is megoldhatjuk általa. Ezenkívül a használati melegvíz ellátást is eszközölhetjük egy komplex hőszivattyúval.

Miben tudunk segíteni?

  • Ahhoz, hogy a hőszivattyú a legmagasabb hatékonysággal dolgozhasson, kiemelten fontos a megfelelő rendszer kiválasztása
  • Ezért minden esetben más a tervezésnél szükséges szakemberrel egyeztetni, hogy elkerüljük a későbbi problémákat!
  • A PV-SUN Kft. munkatársai a legmagasabb szekértelemmel rendelkeznek! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

Amikor a napelem rendszer telepítésén gondolkodik, komoly pénzösszegekről kell döntést hoznia. Egy hőszivattyús rendszer betervezése az amúgy is nagy költségvetésbe ezért alapos átgondolást igényel! Kérje szakértőink segítségét! Döntsön okosan és nullázza le a fűtésszámláját!

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

Csatlakozási stop a naperőműveknél?

A MAVIR honlapján közzétettek egy közleményt, mely a 2022. május 2-i szabad kapacitások publikálásához kapcsolódik. Ebből a tájékoztatóból kiderül, hogy jelenleg a nagyfeszültségű és a nagy/középfeszültségű transzformátor állomásokhoz rendelt aktuális szabad kapacitás nagysága 0 megavoltamper (MVA). Az átviteli rendszerirányító MAVIR pedig szintén 0 MVA-ban állapította meg a villamosenergia-rendszer teljesítmény-egyensúlyának és a kiegyenlítő szabályozási kapacitásoknak a biztosíthatósága szempontjából a villamosenergia-rendszerbe befogadható időjárásfüggő erőművi kapacitás mértékét. Tehát nem áll rendelkezésre új erőművek építéséhez szabad, pályázati eljárásban kiosztható hálózati csatlakozási kapacitás a villamosenergia-rendszerben, és nem fogadható be új időjárásfüggő erőművi kapacitás. 

Tovább olvasom

Miért jobb a kisebb méretű napelem panel? Esettanulmány

A napelem rendszerek piaca az utóbbi években egészen elképesztő módon indult fejlődésnek. Ez azt eredményezte, hogy a napelem panelek teljesítménye ugrásszerűen növekszik. Szinte havonta kapjuk az újabb híreket, miszerint ismét nagyobb teljesítményű napelemet dobtak piacra.

Tovább olvasom

Bruttó elszámolás, szaldós elszámolás. Mit jelent ez a napelem rendszereknél?

Nem ma látott napvilágot, hogy a napelem rendszer használata a jövőben új elszámolási rendszerbe fog kerülni. Egészen pontosan 2024 január 1-től már nem lehet szaldós elszámolással igényelni. Azonban csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mit is takar ez valójában.

Tovább olvasom