Hőszivattyú

A hőszivattyú a legjobb komplex megoldás, ha az otthonában gazdaságosan szeretne fűteni és/vagy melegvizet előállítani. Sőt a hőszivattyús fűtés rendszer nyáron gondoskodhat az ingatlan hűtéséről is! Így mindenképpen érdemes kalkulálnia vele, ha napelem rendszer telepítésén gondolkozik!

Új építésű házak esetében már az energiaszolgáltatók is egyre többször javasolják a hőszivattyús fűtés telepítését. A költséghatékonyságot figyelembe véve a jelenlegi legjobb megoldás a hőszivattyús fűtés kialakítása. Hiszen amellett, hogy a lakást a téli hónapokban felmelegíti, nyáron a hűtést is megoldhatjuk általa. Ezenkívül a melegvíz ellátást is eszközölhetjük egy komplex hőszivattyúval.

Miben tudunk segíteni?

  • Ahhoz, hogy a hőszivattyú a legmagasabb hatékonysággal dolgozhasson, kiemelten fontos a megfelelő rendszer kiválasztása
  • Ezért minden esetben más a tervezésnél szükséges szakemberrel egyeztetni, hogy elkerüljük a későbbi problémákat!
  • A PV-SUN Kft. munkatársai a legmagasabb szekértelemmel rendelkeznek! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

Amikor a napelem rendszer telepítésén gondolkodik, komoly pénzösszegekről kell döntést hoznia. Egy hőszivattyús rendszer betervezése az amúgy is nagy költségvetésbe ezért alapos átgondolást igényel! Kérje szakértőink segítségét! Döntsön okosan és nullázza le a fűtésszámláját!

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

Miért jobb a kisebb méretű napelem panel? Esettanulmány

A napelem rendszerek piaca az utóbbi években egészen elképesztő módon indult fejlődésnek. Ez azt eredményezte, hogy a napelem panelek teljesítménye ugrásszerűen növekszik. Szinte havonta kapjuk az újabb híreket, miszerint ismét nagyobb teljesítményű napelemet dobtak piacra.

Tovább olvasom

Bruttó elszámolás, szaldós elszámolás. Mit jelent ez a napelem rendszereknél?

Nem ma látott napvilágot, hogy a napelem rendszer használata a jövőben új elszámolási rendszerbe fog kerülni. Egészen pontosan 2024 január 1-től már nem lehet szaldós elszámolással igényelni. Azonban csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mit is takar ez valójában.

Tovább olvasom

Hőszivattyús fűtés napelem rendszerrel

Sokszor olvashatjuk, amikor napelem rendszerről tájékozódunk, hogy a hatékonyság növelése érdekében kössük össze hőszivattyús fűtéssel. Azonban sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik sajnos nincsenek tisztában azzal, mi is az a hőszivattyú. Hogyan működik, miért érdemes ezt alkalmazni és hogyan is jöhet össze a napelem rendszerrel? A következő cikkben ezt szeretném bővebben kifejteni, hogy mindenki lássa, megéri ebben gondolkodni!

Tovább olvasom