Hőszivattyú

A hőszivattyú a legjobb komplex megoldás, ha gazdaságosan szeretne fűteni és/vagy használati melegvizet előállítani. Sőt a hőszivattyús fűtés rendszer nyáron gondoskodhat az ingatlan hűtéséről is! Így mindenképpen érdemes kalkulálnia vele, ha napelem rendszer telepítésén gondolkozik!

Új építésű házak esetében már az energiaszolgáltatók is egyre többször javasolják a hőszivattyús fűtés telepítését. A költséghatékonyságot figyelembe véve a jelenlegi legjobb megoldás a hőszivattyús fűtés kialakítása. Hiszen amellett, hogy a lakást a téli hónapokban felmelegíti, nyáron a hűtést is megoldhatjuk általa. Ezenkívül a használati melegvíz ellátást is eszközölhetjük egy komplex hőszivattyúval.

Miben tudunk segíteni?

  • Ahhoz, hogy a hőszivattyú a legmagasabb hatékonysággal dolgozhasson, kiemelten fontos a megfelelő rendszer kiválasztása.
  • Ezért minden esetben már a tervezésnél szükséges szakemberrel egyeztetni, hogy elkerüljük a későbbi problémákat!
  • A PV-SUN Kft. munkatársai a legmagasabb szekértelemmel rendelkeznek! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

Amikor a napelem rendszer telepítésén gondolkodik, komoly pénzösszegekről kell döntést hoznia. Egy hőszivattyús rendszer betervezése az amúgy is nagy költségvetésbe ezért alapos átgondolást igényel! Kérje szakértőink segítségét! Döntsön okosan és nullázza le a fűtésszámláját!

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!

Legfrissebb cikkeink

A mikrovállalkozások rezsicsökkentésének módosításai

A Kormányinfón kiderült milyen feltételekkel maradhatnak a magyar kiscégek a rezsicsökkentésben. A kkv-kon belül a mikrovállalkozásokra vonatkoznak továbbra is az alacsonyabb energiaárak, viszont fogyasztási korlát mellett, olvassa el a témában írodott cikkünket!

Tovább olvasom

A HMKE-k beépített kapacitása 2021 végére 1127 MW-ra nőtt

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai alapján 2021 végére összesen 134 625 háztartási méretű kiserőmű üzemelt (HMKE) 1127MW beépített kapacitással, ami az előző évhez képest +56% növekedést jelent. A tavalyi évben 46 410 háztartási kiserőművet telepítettek a felhasználók.

Tovább olvasom

Mennyire zöld a napelem?

Felmerülhet a kérdés: egy napelem a teljes élettartama alatt megtermel annyi energiát, mint amennyi a gyártásához szükséges? Ebben a cikkben szeretnénk ezt a felvetést alaposan körül járni és megválaszolni.

Tovább olvasom