Elektromos autó töltő

A napelem és az e-mobilitás kombinációja számos előnnyel jár. Egy átlagos elektromos autó éves 20 000 km megtételéhez szükséges energiáját csupán egy 2kWp teljesítményű napelemes rendszer megtermeli.

Még akkor is ajánlott már most elgondolkozni a megfelelő töltési megoldáson, ha az elektromos jármű vezetője még nem rendelkezik napelemes rendszerrel, mert a napelemes rendszerrel együtt nem minden készülék képes intelligens módon üzemelni.

Fronius Wattpilot

A Wattpilot minden elektromos jármű vezetője számára használható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e saját napelemes rendszerrel. Könnyű telepíteni és a piacon megtalálható azon kevés termékek egyike, amely képes váltani az egy- és háromfázisú többlet töltés között, lehetővé téve a napelemes rendszerből származó energia maximális kihasználását.

„A Fronius Wattpilot egy intelligens töltési megoldás, mely maximálisan függetleníti az elektromos jármű vezetőjét és lehetővé teszi a jármű lehető legalacsonyabb költségen való töltését” nyilatkozta Martin Hackl, a Fronius International GmbH Solar Energy üzletágának globális igazgatója. „A telepítők és az ügyfelek számára is egyszerűen kezelhető e-mobilitási megoldást akartunk kifejleszteni, és ez sikerült is – a Fronius Wattpilotot könnyű telepíteni, üzembe helyezni és használni is” tette hozzá.

Még akkor is ajánlott már most elgondolkozni a megfelelő töltési megoldáson, ha az elektromos jármű vezetője még nem rendelkezik napelemes rendszerrel, mert a napelemes rendszerrel együtt nem minden készülék képes intelligens módon üzemelni. „A Fronius Wattpilot már most lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a saját maguk által előállított napenergia használatával töltsék fel elektromos járművüket” tájékoztat Martin Hackl.

Részletek

Intelligens és rugalmas

Minden elektromos autóhoz kiváló töltési megoldás!

A fronius Wattpilottal olyan, intelligens töltési rendszert használhat Ön is, vagy kínálhat ügyfeleinek, ami bármilyen elektromos autó töltésére megfelelő lehet.

Használja ki ezt a rugalmas és fenntartható töltési lehetőséget, a kétféle töltési módnak köszönhetően a Wattpilot minden elektromosautó tulajdonos számára maximális függetlenséget kínál, és minden igényt kielégít.

Wattpilot Home:

 • Helyhez kötött töltési rendszer otthoni használathoz.
 • Függőlegesen rögzíthető, bel- és kültéren egyaránt használható, helyhez kötött rendszer.
 • Egyféle teljesítményosztályban kapható.

Wattpilot Go:

 • Rugalmas töltési rendszer otthoni és útközben való használathoz.
 • Függőlegesen rögzíthető, bel- és kültéren egyaránt használható, levehető és hordozható rendszer.
 • Kétféle teljesítményosztályban kapható.

Költséghatékony töltési lehetőség

A Wattpilot lehetőséget biztosít ügyfelei számára, hogy különösen költséghatékonyan töltsék elektromos autóikat.

Éjjel, és amikor jelentős mértékű nap- és szélenergia áll rendelkezésre, általában kedvezőbb az áramdíj, ennélfogva ilyenkor érdemes az elektromos autót tölteni.

A Solar.wattpilot alkalmazás segítséget nyújt az áttekinthetőségben, valamint tökéletes rugalmasságot nyújt az intelligens töltési rendszer minden egyes felhasználója számára.

Elektromos autó töltés a Go-e töltőivel

A go-e egy, az UNESCO Világörökség részét képező karintiai (Ausztria) Nockberge Bioszféra Park közelében található fiatal zöldtech-cég, amely számára a fenntartható folyamatok megvalósítása rendkívül fontos.

Szeretnének hozzájárulni a 2015-ös párizsi éghajlatvédelmi egyezmény céljainak eléréséhez és felülmúlásához, a már megtett és még tervben lévő intézkedéseikkel. Ehhez viszont az szükséges, hogy mindenki kivegye a részét a CO2 kibocsátás jelentős csökkentéséből, például az elektromos autózással.

Részletek

A vállalat elkötelezett a környezetvédelem iránt, a fenntartható folyamatok megvalósítása rendkívül fontos számukra. A szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében a vezetés, termelés, kezelés és fejlesztés során 100%-ban zöldáramot használnak.

A termékeiket hosszú életciklusra tervezik, ezért jövőorientált funkciókat integrálnak hozzájuk, valamint over-the-air frissítéseket biztosítanak. A csomagolást és szállítást is környezetbarát módon CO2 semlegesen oldják meg. Ha felkeltette érdeklődését, tekintse meg a részletesebb ismertetőt a nálunk elérhető go-e töltőről.

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

Ügyfeleink mondták

 • "2021-ben telepítette a PVSUN Napelem rendszerünket. Kifogástalanul működik, jól nyomon követhető a termelés. Sajnos egy alkatrész meghibásodott, melyet vasárnap jeleztem írásban. Hétfői és keddi egyeztetések után szerda délelőtt már ki is javították a hibát. Ezúton is köszönöm a gyorsaságot és a precizitást!"

  – Zsolt, Érd
 • "A PV-SUN Kft. esetében a "Megbízhatóság, szakértelem, innováció" szlogen teljes mértékben megállja a helyét. Tiszta szívből tudom javasolni a céget."

  – Richárd, Remeteszőlős
 • "Gyorsak voltak, mindent intéztek. Értékesítő nagyon segítőkész volt, sokáig zaklattam a változtatási javaslataimmal, de remekül viselte. Másfél hónapig tartott a beüzemelésig a teljes projekt. Jó ár érték aránnyal dolgoztak, bátran ajánlom a céget."

  – Róbert, Hajdúböszörmény
 • "A munkát szakmailag felkészült csapat, egymással összhangban, jó együttműködéssel végezte. Időben kezdtek, és végeztek. Köszönöm!"

  – Magdolna, Kisnána
 • "Pontos érkezés, tiszta, rendes munka, udvariasak és jó kedvűek voltak"

  – Emerencia, Kapospula
 • "Esős nap miatt át lett ütemezve a telepítés, de a megbeszélt dátum előtt érkeztek. Nagyon örülök neki."

  – Rezső, Budapest XV. ker
 • "Nagyon pontos érkezés, lelkiismeretes munkát tapasztaltam. Minden kérdésemre választ kaptam."

  – Gábor, Szuha
 • "Pontos, jól szervezett"

  – Péter, Balmazújváros
 • "Semmi kifogás nem merült fel."

  – Istvánné, Pécs
 • "Minden rendben volt. Gyorsan dolgoztak, minősége jó."

  – Péter, Nemesgulács
 • "Minden megfelelt az elvárásoknak."

  – Egon, Mályi
 • "Patent, pontosan érkeztek, nem lazsáltak. 100%"

  – Emese, Eger
 • "Ügyes, segítőkész, jó probléma megoldással rendelkeznek."

  – Zoltán, Füzesabony
 • "Elégedett voltam a telepítés szervezésével."

  – ​Ágnes, Csemő
 • "Pontos érkezés, tökéletes munka minőség, jó csapat!"

  – Krisztián, Jászapáti
 • "Minden az elvárásoknak megfelelően történt."

  – Attila, Mályi
 • "Folyamatos, pontos munka."

  – János, Budapest XVI. ker.
 • "Minden megfelelő volt."

  – Imola, Radostyán
 • "Minden megfelelt."

  – Gábor, Ostoros
 • "Időben érkeztek, minden rendben volt."

  – Antalné, Őrbottyán
 • "Teljesen elégedett vagyok mindennel."

  – László, Makó
 • "Minden rendben!"

  – Péter, Szada
 • "A megbeszélteknek megfelelően pontosan érkeztek, gyorsan, hatékonyan, pontosan dolgoztak"

  – István, Velence
 • "Kedvesek, elhivatottak, pontosak."

  – Anikó, Szabadegyháza

Legfrissebb cikkeink

Napelemes rendszerek túlfeszültség védelme

Napelem rendszert több évtizedre tervez az ember, s ha jól kivitelezett gondosan átgondolt rendszert telepíttetünk, egy gondozásmentes megoldást kapunk és nem kell aggódnunk a meghibásodások miatt. Éppen ezért szükség van rá, hogy a megfelelő védelemmel lássuk el a rendszert, hiszen ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami miatt akár komoly károk is keletkezhetnek elektromos eszközeinkben.

Tovább olvasom

A mikrovállalkozások rezsicsökkentésének módosításai

A Kormányinfón kiderült milyen feltételekkel maradhatnak a magyar kiscégek a rezsicsökkentésben. A kkv-kon belül a mikrovállalkozásokra vonatkoznak továbbra is az alacsonyabb energiaárak, viszont fogyasztási korlát mellett, olvassa el a témában írodott cikkünket!

Tovább olvasom

A HMKE-k beépített kapacitása 2021 végére 1127 MW-ra nőtt

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai alapján 2021 végére összesen 134 625 háztartási méretű kiserőmű üzemelt (HMKE) 1127MW beépített kapacitással, ami az előző évhez képest +56% növekedést jelent. A tavalyi évben 46 410 háztartási kiserőművet telepítettek a felhasználók.

Tovább olvasom