Tartószerkezetek

Prémium minőségű napelem rendszereinket mindig a legjobb minőségű alumínium és rozsdamentes tartószerkezetekkel szereljük. Ezzel is szavatoljuk, hogy a magas hatékonyság és a megbízhatóság valóban tartós legyen.

Mi, a PV-SUN Kft-nél mindig a legjobb minőségre törekszünk, legyen szó a napelem panelek fajtájáról, az inverterek márkájáról, vagy épp a tartószerkezetről. Éppen ezért mi a német Profiness márka termékeit választottuk és immáron több mint 5 éve a Profiness napelem tartószerkezeteit használjuk.

Tartószerkezeteink jellemzői

Gyártói garancia

Gyártói garancia

A Profiness márka 10 év gyártói garanciával és 30 év szolgálati idővel szavatolja, hogy Önnek a telepítéstől kezdve soha ne legyen gondja a napelem rendszer szerkezetével!

Nagy teherbírás

Nagy teherbírás

A napelem tartószerkezetek nagy teherbírású eloxált alumíniumból, a rögzítőkampók és a csavarok pedig természetesen rozsdamentes acélból készülnek.

Széleskörű használhatóság

Széleskörű használhatóság

A kiváló minőségű, sokoldalú tartószerkezetek teszik lehetővé, hogy napelem rendszert szinte bárhova, bármilyen felületre képesek legyünk telepíteni: legyen szó klasszikus cseréptetőről, lapostetőről, trapézlemezről vagy egyéb tetőkivitelről.

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!