Leapton Solar

A Leapton Energy Co., LTD egy komplex fotovoltaikus vállalat, melyet 2012-ben Japánban alapítottak, székhelye Kobe-ban található. Az egész ország területén megtalálhatóak naperőműveik, valamint több logisztikai raktáruk is, ezzel egy hatékony elosztási rendszert létrehozva.

Szintén 2012-ben nyitott irodát Shanghai-ban, amely a brand Kínában promótálásáért volt felelős. A Leapton Solar (Jiangyin) Co., Ltd-t 2015-ben Jiangyin, Jiangsu-ban alapították. A gyár 200MW cella és 300MW panel gyártási kapacitással indult.

 

A következő gyár a LEAPTON SOLAR (Changshu) CO., LTD, melyet 2017-ben Changshu, Jiangsu-ban alapítottak. A világ legfejlettebb automata gyártó sorával az éves panel gyártási kapacitása 600MW. A gyártás szigorúan a Japán ipari szabványok figyelembe vételével történik 72 ezer négyzetméteren.

2021 első negyedévére a gyártási kapacitást 2GW-al bővítették, így A Leapton Solar is belépett a "Nagyok" közé.

A cég a napelemekre, modulokra, szerelési és energiarendszeri kutatás-fejlesztésre, gyártásra és értékesítésre összpontosít. Termékeik magukba foglalják többek közt a napelemeket, modulokat, szerelőrendszert, talajcsavarokat, invertert és a csatlakozódobozt. A Leapton Solar (Jiangyin) Co., Ltd. éves kapacitása 200 MW napelem és 300 MW napelem modul.

A vállalat a kiváló minőségű termékek tervezésére és rendszerintegrációjára összpontosít, és elkötelezett a közép- és csúcskategóriás fotovoltaikus energiatermelő rendszerek fejlesztése és népszerűsítése iránt.

Erős műszaki támogatással, tudományos termelésirányítással és szigorú minőség-ellenőrzéssel az összes termék eléri az iparág vezető szintjét, és rendelkezik TUV valamint más nemzetközi tanúsítványokkal.

A vállalat elkötelezett amellett, hogy fenntartható energia megoldást kínáljon az emberiség harmonikus és tiszta lakókörnyezetének kialakításához.

Leapton 650W

A legújabb 210mm-es cellából készült 650W-os panel 6,1%-al csökkenti a BOS költséget egy napelemes rendszer esetén a szintén újnak számító 182mm-es cellához képest.

A panel nagy fizikai méretei miatt elsősorban lapostetős, földi tartós vagy trapézlemezes hélyazatra való telepítését javasoljuk.
A tartószerkezet ezen rendszereknél költséghatékonyabb, mint a hagyományos méretű paneleknél.

Letölthető dokumentumok

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!