Jolywood

A Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co. Ltd-t 2008-ban alapították és 2014-ben jegyezték be a tőzsdére.

 • A vállalat napelem cellák, modulok, napelemes segédanyagok innovatív kutatására, fejlesztésére és gyártására összpontosít.
 • A világ legnagyobb napelem hátlap gyártója, 30% -os piaci részesedéssel, bejegyzett tőkéje 1,5 milliárd jüan.
 • A cég több mint 3GW N-típusú TOPCon bifaciális napelem gyártói kapacitással rendelkezik, valamint ennek fejlesztésében független szellemi tulajdonjogokkal.
 • Mára 99 benyújtott szabadalma van, melyből 58 bejegyzett.
 • A csoport a napelemes hátlapok, cellák és modulok mellett az elosztott rendszeralkalmazások fejlesztésével és az új energiaformátumú innováció kidolgozásával foglalkozik.

Vertikális napelem telepítési megoldás

11.000 db panelből álló erőművet adtak át 2020-ban

N-típusú bifaciális napelem technológia
  • A Niwa sorozat eléri az iparág legnagyobb 460W teljesítményét, amely a legalacsonyabb LCOE megoldás.

Zöldenergia projektek
  • Az N-típusú TOPCon bifaciális termékeit alkalmazták az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programjában és a világ legnagyobb N-típusú erőművénél (Sihong 500MW).

Világszerte elismert cég
  • Európában Németországban is felismerték az N cella és kétoldalú panelek óriási előnyét, 11.000db panelből álló erőművet adtak át 2020-ban. A tengerentúli piacokon Ománban, a Közel-Keleten, a legnagyobb hatékonyságú N-típusú bifaciális paneleket alkalmazták.

Kiemelkedő partnerkapcsolatok
  • A vállalat számos stratégiai együttműködést alakított ki több nagyüzemi csoporttal, partnerei például a National Power Investment Yellow River Hydropower és a Shanghai Electric.

Jolywood napelemek a világ első Panda projektjében

 • A cég elkötelezetten kutatja és fejleszti a kiemelkedően nagy hatékonyságú napelem technológiákat. Valamint az N-típusú bifaciális napelemeket és modulokat szeretné széles körben ismerté tenni.

 • Termékkínálatában megtalálhatóak a világ vezető n-PERT és n-TOPCon napelemei. A gyártó rendelkezik TUV valamint számos más nemzetközi tanúsítvánnyal is.

 • Az ipari ökológiai lánc felhatalmazta a zöldenergia és a 2060–as „szén-dioxid-semlegesség” megvalósítására. 

Jolywood a világban

Erre számíthat a Jolywood-tól

INNOVATÍV FELFOGÁS

INNOVATÍV FELFOGÁS

A Jolywood az egyik leggyorsabban fejlődő cég a napelem piacon, amit a kiemelkedő fejlesztéseinek köszönhet. Az innovatív felfogásnak köszönhetően a 2008-ban alapított kínai márka mindig a piac előtt jár egy lépéssel.

GYORS FEJLŐDÉS

GYORS FEJLŐDÉS

Az N-típusú bifaciális napelem technológia, amelyet a Jolywood is használ, az egyik leggyorsabban fejlődő típus. A Jolywood pedig ezzel a technológiával a 6xx460 W-os teljesítményt is elérte, amely jelenleg (még) a legnagyobb a napelem piacon.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

A kínai márkánál a gyors fejlődés együtt jár a kiemelkedő minőséggel is. A Jolywood márka kiemelkedő minőségi elvárásoknak felel meg, bármilyen termékről is legyen szó. Ezt jelzi a számtalan elismerés, amelyet a vállalat az évek alatt begyűjtött.

GYÁRTÓI GARANCIA

GYÁRTÓI GARANCIA

A kiemelkedő és tartós napelem panelek minőségét a gyártó szavatolja is. Hiszen nem kevesebb mint 15 év gyártói és 30 év lineáris teljesítmény garanciát vállalnak az általunk is forgalmazott napelem panelekre.

A hatékonyabb együttműködés jegyében vállalatunk, a PV-SUN Kft. és a Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd., Magyarországon disztribútori szerződést kötött 2021-ben.

Válassza Ön is a piac leghatékonyabb napelem panelját, használja ki az akár 21,43%-os termelési hatékonyságú a napelem rendszer adta lehetőségeket!

Rendszerárak

De mit is kell tudni a PV-SUN által olyannyira kedvelt Jolywood napelem panelekről?

 

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!