Jinko Solar

A Jinko Solar Co., Ltd. a világ egyik leghíresebb és leginnovatívabb napenergia vállalata. Üzleti tevékenysége lefedi az ipar fő láncszemeit, a napenergiához kapcsolódó termékek kutatás-fejlesztésére összpontosítva.

A cég zöld energia megoldást kínál mára már több ezer ügyfelének, termékeiket a világ 160 országában forgalmazzák, lakossági és erőművi méretű projektekhez egyaránt.

2016 és 2019 között első helyen állt a világon a termékek szállítmányozása terén. Az első olyan napenergiával foglalkozó nagyvállalat, amely csatlakozott a RE100 zöld kezdeményezéshez.

A céget 2006-ban alapították Kínában, 2010-ben bejegyezték a New York-i tőzsdére, üzemeiben mára már évi 25 millió darab panelt gyártanak.

Megalakulása óta töretlenül fejlődik, 2016-ra elérte, hogy a világ legnagyobb napelem gyártója legyen.

Ez többek között olyan minőségi paramétereknek köszönhető, mint például az egyedülálló 20.13%-os polikristályos cellahatásfok.

Három kínai gyára mellett malajziai, Dél-afrikai és portugáliai gyáraiban összesen 15.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Vertikálisan integrált éves gyártókapacitása 3.5 GW szilícium tömbökből és ugyanennyi szilícium cellákból, valamint 6.5 GW napelem panelekből.

A Jinko Solar a folyamatos fejlődés mellett a legmagasabb gyártási minőséget képviseli. Minden napeleme rendelkezik „PID-mentes panel” tanúsítvánnyal, mely a potenciálkülönbség által előidézett minőségromlás mentességet jelenti.

Napelemeik az elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Érdekesség, hogy a Jinko Solar Kínában áramszolgáltató vállalatként is működik, 1130 MW-nyi napelemmel csatlakozik az országos elektromos hálózathoz.

Összesen 12 globális gyártóbázissal rendelkezik Kínában, az Egyesült Államokan, Malajziában és Vietnámban. K+F és műszaki alkalmazottjaik száma mára már 1000 főt számlál, számos kitüntetést nyert el a vállalat, mint például a "National Enterprise Technology Center", "National Technology Innovation Demonstration Enterprise", "Champion of Manufacturing".

A Jinko Solar folyamatosan bővíti termékpalettáját, valamint a napenergia változatos alkalmazási területeit, ideértve az épületbe integrált napelemeket, fotovoltaikus hidrogén termelést, energiatárolást és más területeket.

Küldetése: Optimalizálni az energiaportfóliót és felelősséget vállalni a fenntartható jövő megteremtéséért.

Jövőképe: Könnyű utat biztosítani a tiszta energiához és az iparág vezetőjévé válni. Forrás

Jinko Solar - Okos gyár

A JinkoSolar gyári minőségbiztosítási csapata automatizált ellenőrző és elemző eszközöket használ, ezzel új korszakba repítve a minőségirányítást.

A hagyományos kézi ellenőrzés részben speciális mérőműszerekkel egészül ki, továbbá rendkívül precíz optikai érzékelőkkel rendelkező fotometrikus robotok hajtják végre a szükséges lépéseket.

Az optikai mérőeszközök a funkcionális kritériumok mellett a vizuális tulajdonságokra is fókuszálnak. Minden alkatrészt alaposan megvizsgálnak mikro repedések, forró pontok és egyéb felületi hibák szempontjából. A QC robotok a legapróbb részletekre is odafigyelnek, minden apró hiányosságot kijavítanak a legjobb minőség elérése érdekében.

Bővebben a Jinko Solar Co., Ltd.ről: itt.

Letölthető dokumentumok

Legfrissebb cikkeink

Napelemes rendszerek túlfeszültség védelme

Napelem rendszert több évtizedre tervez az ember, s ha jól kivitelezett gondosan átgondolt rendszert telepíttetünk, egy gondozásmentes megoldást kapunk és nem kell aggódnunk a meghibásodások miatt. Éppen ezért szükség van rá, hogy a megfelelő védelemmel lássuk el a rendszert, hiszen ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami miatt akár komoly károk is keletkezhetnek elektromos eszközeinkben.

Tovább olvasom

A mikrovállalkozások rezsicsökkentésének módosításai

A Kormányinfón kiderült milyen feltételekkel maradhatnak a magyar kiscégek a rezsicsökkentésben. A kkv-kon belül a mikrovállalkozásokra vonatkoznak továbbra is az alacsonyabb energiaárak, viszont fogyasztási korlát mellett, olvassa el a témában írodott cikkünket!

Tovább olvasom

A HMKE-k beépített kapacitása 2021 végére 1127 MW-ra nőtt

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai alapján 2021 végére összesen 134 625 háztartási méretű kiserőmű üzemelt (HMKE) 1127MW beépített kapacitással, ami az előző évhez képest +56% növekedést jelent. A tavalyi évben 46 410 háztartási kiserőművet telepítettek a felhasználók.

Tovább olvasom

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

Ügyfeleink mondták

 • "2021-ben telepítette a PVSUN Napelem rendszerünket. Kifogástalanul működik, jól nyomon követhető a termelés. Sajnos egy alkatrész meghibásodott, melyet vasárnap jeleztem írásban. Hétfői és keddi egyeztetések után szerda délelőtt már ki is javították a hibát. Ezúton is köszönöm a gyorsaságot és a precizitást!"

  – Zsolt, Érd
 • "A PV-SUN Kft. esetében a "Megbízhatóság, szakértelem, innováció" szlogen teljes mértékben megállja a helyét. Tiszta szívből tudom javasolni a céget."

  – Richárd, Remeteszőlős
 • "Gyorsak voltak, mindent intéztek. Értékesítő nagyon segítőkész volt, sokáig zaklattam a változtatási javaslataimmal, de remekül viselte. Másfél hónapig tartott a beüzemelésig a teljes projekt. Jó ár érték aránnyal dolgoztak, bátran ajánlom a céget."

  – Róbert, Hajdúböszörmény
 • "A munkát szakmailag felkészült csapat, egymással összhangban, jó együttműködéssel végezte. Időben kezdtek, és végeztek. Köszönöm!"

  – Magdolna, Kisnána
 • "Pontos érkezés, tiszta, rendes munka, udvariasak és jó kedvűek voltak"

  – Emerencia, Kapospula
 • "Esős nap miatt át lett ütemezve a telepítés, de a megbeszélt dátum előtt érkeztek. Nagyon örülök neki."

  – Rezső, Budapest XV. ker
 • "Nagyon pontos érkezés, lelkiismeretes munkát tapasztaltam. Minden kérdésemre választ kaptam."

  – Gábor, Szuha
 • "Pontos, jól szervezett"

  – Péter, Balmazújváros
 • "Semmi kifogás nem merült fel."

  – Istvánné, Pécs
 • "Minden rendben volt. Gyorsan dolgoztak, minősége jó."

  – Péter, Nemesgulács
 • "Minden megfelelt az elvárásoknak."

  – Egon, Mályi
 • "Patent, pontosan érkeztek, nem lazsáltak. 100%"

  – Emese, Eger
 • "Ügyes, segítőkész, jó probléma megoldással rendelkeznek."

  – Zoltán, Füzesabony
 • "Elégedett voltam a telepítés szervezésével."

  – ​Ágnes, Csemő
 • "Pontos érkezés, tökéletes munka minőség, jó csapat!"

  – Krisztián, Jászapáti
 • "Minden az elvárásoknak megfelelően történt."

  – Attila, Mályi
 • "Folyamatos, pontos munka."

  – János, Budapest XVI. ker.
 • "Minden megfelelő volt."

  – Imola, Radostyán
 • "Minden megfelelt."

  – Gábor, Ostoros
 • "Időben érkeztek, minden rendben volt."

  – Antalné, Őrbottyán
 • "Teljesen elégedett vagyok mindennel."

  – László, Makó
 • "Minden rendben!"

  – Péter, Szada
 • "A megbeszélteknek megfelelően pontosan érkeztek, gyorsan, hatékonyan, pontosan dolgoztak"

  – István, Velence
 • "Kedvesek, elhivatottak, pontosak."

  – Anikó, Szabadegyháza