A megfontolt, tudatos vásárlók legjobb választása.

A családi tulajdonban lévő Fronius vállalat 1992 óta dolgozik a szolár inverter üzletágban. Napenergia-úttörőként és osztrák invertergyártóként az első naptól kezdve a megújuló energiák előállításával, tárolásával, elosztásával és fogyasztásával kapcsolatos termékek széles választékát kínálják. A legjobb minőség érdekében termékeiket még Ausztriában fejlesztik és gyártják.

A napelemes rendszerek által megtermelt energiából a legtöbbet a Fronius intelligens energiagazdálkodási megoldásaival lehet kihozni.
A napelemes rendszerek tulajdonosai ezzel jelentősen csökkenthetik az energiaszámlájukat. Ez nyújthat majd megoldást a később bevezetendő bruttó elszámolási rendszerben is.

A Fronius GEN24 Plus a sokoldalú hibrid inverter beépített tartalék energiával, így a legrugalmas megoldást kínálja a napenergia ellátáshoz. Akár napenergia hasznosítás, akkumulátoros tárolás, szünetmentes energiaellátás, fűtési megoldások vagy e-autó töltés - a Fronius GEN24 Plus egyedülálló megoldási lehetőséget kínál. Az all-in-one hibrid inverter kipróbált funkciókat kínál intelligens újításokkal kiegészítve.

Az 50–100 kW teljesítményosztályú háromfázisú Fronius Tauro még a legkeményebb körülmények között is maximális teljesítményt ígéri. Intelligens hardvertervezésével nemcsak hozzájárul a BOS költségek optimalizálásához, hanem példátlan rugalmasságot kínál a rendszer tervezésében. A Fronius Tauro segítségével mind centralizált (P változat), mind decentralizált rendszer kialakítás (D variáns) megvalósítható. A Fronius Tauro inverterrel a legegyszerűbb telepítést és a leggyorsabb szervizelhetőséget kapja a beruházó.

Hasonlítsa össze a különböző inverterek szervizelhetőségét. Meghibásodás esetén a Fronius inverterek minden részegysége a helyszínen cserélhető, így a szerviz költségek minimális szinten tarthatók és a csekély üzemkiesés rövidíti a rendszer megtérülését.

Hidrogéntermelés elektrolízissel, szezonális tárolással és átalakítással a Fronius Solhub megoldással.

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!