A megfontolt, tudatos vásárlók legjobb választása.

A családi tulajdonban lévő Fronius vállalat 1992 óta dolgozik a szolár inverter üzletágban. Napenergia-úttörőként és osztrák inverter gyártóként az első naptól kezdve a megújuló energiák előállításával, tárolásával, elosztásával és fogyasztásával kapcsolatos termékek széles választékát kínálják.

Folyamatosan kutatják a legújabb technológiákat, melyekből részben új üzleti ötleteik is származnak. Küldetésük, hogy a jövő üzemanyagaként szolgáló elektromosságot tanulmányozzák és ellenőrizzék.

A Fronius egy csúcstechnológiás nagyvállalat, számos termékük rendkívül összetett szoftvermegoldásokon alapul, adatkezelési rendszereik és alkalmazásaik felhasználóbarát felületeket biztosítanak. Összességében jelenleg 1366 bejegyzett szabadalomnál tart a cég.

Célkitűzéseik:

 • Minőség
 • Innováció
 • Szerviz

A Fronius öt földrészen 37 leányvállalattal rendelkezik – ennek ellenére továbbra is a tulajdonosok által vezetett cég maradt, amely egyesíti a régióban gyökerező családi vállalkozás értékeit és egy globális vállalat jövőképét.

Ehhez hozzájárulnak még az értékesítési és Fronius szerviz partnerek valamennyi földrész több mint 60 további országában. Ezzel a világméretű jelenléttel optimális támogatást és szervizelést nyújtanak az ügyfeleiknek.

Magyarországon 2017-ben alapították meg leányvállalatukat Kecskeméten, honlapjuk itt érhető el.

A legjobb minőség elérése érdekében gyártásuk java része még mindig Ausztriában zajlik.

A Froniusnál prioritást élvez a fenntarthatóság, ezért folyamatosan figyelik üzlet politikájuk környezetre gyakorolt hatását, és igyekeznek ennek függvényében előre látó döntéseket hozni. Emiatt az ausztriai és csehországi gyártási tevékenységeiket összekapcsolták, mellyel megfelelnek a legtöbb követelménynek, mind társadalmi, környezetvédelmi és a minőségi szabványokat illetően.

Innovatív termékeiket a legmodernebb technológia, valamint a legmagasabb minőség ihleti.

A napelemes rendszerek által megtermelt energiából a legtöbbet a Fronius intelligens energiagazdálkodási megoldásaival lehet kihozni. Hiszen fenntarthatók, fokozzák a termelékenységet, növelik az energiahozamot, valamint csökkentik az üzemi költségeket. Termékeik megteremtik a növekedés és a sikeres fejlesztés előfeltételeit.

A napelemes rendszerek tulajdonosai ezzel jelentősen csökkenthetik az energiaszámlájukat. Továbbá megoldást nyújthat majd a később bevezetendő bruttó elszámolási rendszerben is.

"A Froniusnál minden tevékenységünk középpontjában a fenntartható cselekvés áll. Ez a cég történetének legeleje óta így van, az autó akkumulátorok rövid élettartamának a rendelkezésre álló energia hatékonyabb felhasználásával történő meghosszabbítására irányuló lendület nagyjából 75 évvel ezelőtt érkezett. Ma minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk a környezetbarát megoldásokra."

- Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß, a Fronius International GmbH vezérigazgatója -

A Fronius GEN24 Plus a sokoldalú hibrid inverter beépített tartalék energiával, így a legrugalmasabb megoldást kínálja a napenergia ellátáshoz. Akár napenergia hasznosítás, akkumulátoros tárolás, szünetmentes energiaellátás, fűtési megoldások vagy e-autó töltés - a Fronius GEN24 Plus egyedülálló megoldási lehetőséget kínál. Az all-in-one hibrid inverter kipróbált funkciókat kínál intelligens újításokkal kiegészítve.

Az 50–100 kW teljesítményosztályú háromfázisú Fronius Tauro még a legkeményebb körülmények között is a maximális teljesítményt ígéri. Intelligens hardvertervezésével nemcsak hozzájárul a BOS költségek optimalizálásához, hanem példátlan rugalmasságot kínál a rendszer tervezésében.

A Fronius Tauro segítségével mind centralizált (P változat), mind decentralizált rendszer kialakítás (D variáns) megvalósítható. A Fronius Tauro inverterrel a legegyszerűbb telepítést és a leggyorsabb szervizelhetőséget kapja a beruházó.

Hasonlítsa össze a különböző inverterek szervizelhetőségét. Meghibásodás esetén a Fronius inverterek minden részegysége a helyszínen cserélhető, így a szerviz költségek minimális szinten tarthatók és a csekély üzemkiesés rövidíti a rendszer megtérülését.

Hidrogéntermelés elektrolízissel, szezonális tárolással és átalakítással a Fronius Solhub megoldással. Forrás

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ügyfeleink mondták

 • "2021-ben telepítette a PVSUN Napelem rendszerünket. Kifogástalanul működik, jól nyomon követhető a termelés. Sajnos egy alkatrész meghibásodott, melyet vasárnap jeleztem írásban. Hétfői és keddi egyeztetések után szerda délelőtt már ki is javították a hibát. Ezúton is köszönöm a gyorsaságot és a precizitást!"

  – Zsolt, Érd
 • "A PV-SUN Kft. esetében a "Megbízhatóság, szakértelem, innováció" szlogen teljes mértékben megállja a helyét. Tiszta szívből tudom javasolni a céget."

  – Richárd, Remeteszőlős
 • "Gyorsak voltak, mindent intéztek. Értékesítő nagyon segítőkész volt, sokáig zaklattam a változtatási javaslataimmal, de remekül viselte. Másfél hónapig tartott a beüzemelésig a teljes projekt. Jó ár érték aránnyal dolgoztak, bátran ajánlom a céget."

  – Róbert, Hajdúböszörmény
 • "A munkát szakmailag felkészült csapat, egymással összhangban, jó együttműködéssel végezte. Időben kezdtek, és végeztek. Köszönöm!"

  – Magdolna, Kisnána
 • "Pontos érkezés, tiszta, rendes munka, udvariasak és jó kedvűek voltak"

  – Emerencia, Kapospula
 • "Esős nap miatt át lett ütemezve a telepítés, de a megbeszélt dátum előtt érkeztek. Nagyon örülök neki."

  – Rezső, Budapest XV. ker
 • "Nagyon pontos érkezés, lelkiismeretes munkát tapasztaltam. Minden kérdésemre választ kaptam."

  – Gábor, Szuha
 • "Pontos, jól szervezett"

  – Péter, Balmazújváros
 • "Semmi kifogás nem merült fel."

  – Istvánné, Pécs
 • "Minden rendben volt. Gyorsan dolgoztak, minősége jó."

  – Péter, Nemesgulács
 • "Minden megfelelt az elvárásoknak."

  – Egon, Mályi
 • "Patent, pontosan érkeztek, nem lazsáltak. 100%"

  – Emese, Eger
 • "Ügyes, segítőkész, jó probléma megoldással rendelkeznek."

  – Zoltán, Füzesabony
 • "Elégedett voltam a telepítés szervezésével."

  – ​Ágnes, Csemő
 • "Pontos érkezés, tökéletes munka minőség, jó csapat!"

  – Krisztián, Jászapáti
 • "Minden az elvárásoknak megfelelően történt."

  – Attila, Mályi
 • "Folyamatos, pontos munka."

  – János, Budapest XVI. ker.
 • "Minden megfelelő volt."

  – Imola, Radostyán
 • "Minden megfelelt."

  – Gábor, Ostoros
 • "Időben érkeztek, minden rendben volt."

  – Antalné, Őrbottyán
 • "Teljesen elégedett vagyok mindennel."

  – László, Makó
 • "Minden rendben!"

  – Péter, Szada
 • "A megbeszélteknek megfelelően pontosan érkeztek, gyorsan, hatékonyan, pontosan dolgoztak"

  – István, Velence
 • "Kedvesek, elhivatottak, pontosak."

  – Anikó, Szabadegyháza