Deye

  • A Ningbo Deye  Inverter Technology Co., Ltd. 2007-ben alapították 300 millió RMB jegyzett tőkével.

  • A cég Kína egyik high-tech vállalata és egyben a Deye Group leányvállalata is.

  • Több mint 15 000 m² üzemterületével, valamint komplett gyártó- és tesztelőberendezéseivel a Deye a napenergia-inverterek globális piacának jelentős szereplőjévé vált.

Mérföldkövek a cég életében

2007

2007

Cégalapítás

2017

2017

A Deye piacra dobta az első generációs hibrid invertert, továbbá számos egyedi funkcióval hívta magára a figyelmet, mit például a V/f droop vezérlési technológia és az akkumulátor DC/DC topológiája stb.

30.000 db+

30.000 db+

2019 végére több mint 30 000 kiszállítással a Deye Hybrid Inverter bekerült a Top 3-ba Dél- Afrikában és Pakisztánban valamint Top 1 kínai márka az Egyesült Államokban.

2021

2021

A Deye Group 2021-ben sikeresen bekerült a kínai SSE-be, 605117 SH részvénykóddal.

A cégelkötelezett vásárlói felé emiatt igyekszik biztosítani a napenergia megoldások széles skáláját, mind a lakossági mind a vállalati szektor részére egyaránt.

Ezenkívül minden megoldásra törekszik a megfelelő eszközt kínálni: minden modultípushoz, hálózati csatlakozáshoz és önálló hálózatokhoz, valamint hibrid inverter rendszerekhez, kisházakhoz és kereskedelmi rendszerekhez is.

Közülük a napelemes hálózatra csatlakoztatott inverter teljesítménye 1,5-110 kW, a hibrid inverteré 3 kW-50 kW és a mikroinverteré 300-2000 W. 

  • A cég számára prioritás a kutatás és az új csúcstechnológiák fejlesztése, hiszen ezáltal tud hatékony és megbízható termékeket biztosítani.

  • Például T-típusú háromszintű topológiát és továbbfejlesztett SVPWM algoritmust alkalmaz, hogy tovább javítsa a konverziós hatékonyságot.

Deye a világban

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Legfrissebb cikkeink

Napelemes rendszerek túlfeszültség védelme

Napelem rendszert több évtizedre tervez az ember, s ha jól kivitelezett gondosan átgondolt rendszert telepíttetünk, egy gondozásmentes megoldást kapunk és nem kell aggódnunk a meghibásodások miatt. Éppen ezért szükség van rá, hogy a megfelelő védelemmel lássuk el a rendszert, hiszen ki van téve az időjárás viszontagságainak, ami miatt akár komoly károk is keletkezhetnek elektromos eszközeinkben.

Tovább olvasom

A mikrovállalkozások rezsicsökkentésének módosításai

A Kormányinfón kiderült milyen feltételekkel maradhatnak a magyar kiscégek a rezsicsökkentésben. A kkv-kon belül a mikrovállalkozásokra vonatkoznak továbbra is az alacsonyabb energiaárak, viszont fogyasztási korlát mellett, olvassa el a témában írodott cikkünket!

Tovább olvasom

A HMKE-k beépített kapacitása 2021 végére 1127 MW-ra nőtt

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai alapján 2021 végére összesen 134 625 háztartási méretű kiserőmű üzemelt (HMKE) 1127MW beépített kapacitással, ami az előző évhez képest +56% növekedést jelent. A tavalyi évben 46 410 háztartási kiserőművet telepítettek a felhasználók.

Tovább olvasom