Erre számíthat a Jolywood-tól

INNOVATÍV FELFOGÁS

INNOVATÍV FELFOGÁS

A Jolywood az egyik leggyorsabban fejlődő cég a napelem piacon, amit a kiemelkedő fejlesztéseinek köszönhet. Az innovatív felfogásnak köszönhetően a 2008-ban alapított kínai márka mindig a piac előtt jár egy lépéssel.

GYORS FEJLŐDÉS

GYORS FEJLŐDÉS

Az N-típusú bifaciális napelem technológia, amelyet a Jolywood is használ, az egyik leggyorsabban fejlődő típus. A Jolywood pedig ezzel a technológiával a 6xx460 W-os teljesítményt is elérte, amely jelenleg (még) a legnagyobb a napelem piacon.

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

A kínai márkánál a gyors fejlődés együtt jár a kiemelkedő minőséggel is. A Jolywood márka kiemelkedő minőségi elvárásoknak felel meg, bármilyen termékről is legyen szó. Ezt jelzi a számtalan elismerés, amelyet a vállalat az évek alatt begyűjtött.

GYÁRTÓI GARANCIA

GYÁRTÓI GARANCIA

A kiemelkedő és tartós napelem panelek minőségét a gyártó szavatolja is. Hiszen nem kevesebb mint 15 év gyártói és 30 év lineáris teljesítmény garanciát vállalnak az általunk is forgalmazott napelem panelekre.

A hatékonyabb együttműködés jegyében vállalatunk, a PV-SUN Kft. és a Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd., Magyarországon disztribútori szerződést kötött 2021-ben.
Ez azt jelenti, hogy hazánkban minden JW-HD120N típusú Jolywood napelem a PV-SUN Kft. által kerül beszerzésre, KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL!

Válassza Ön is a piac leghatékonyabb napelem panelját, használja ki az akár 20,79%-os termelési hatékonyságú a napelem rendszer adta lehetőségeket!

Rendszerárak

De mit is kell tudni a PV-SUN által olyannyira kedvelt Jolywood napelem panelekről?

 

Letölthető dokumentumok

JW-HD120N-9BB-380W adatlap
magyar nyelvű, pdf formátum, 2,2Mb

JW-HD120N-9BB-380W adatlap
angol nyelvű, pdf formátum, 1.4Mb

A legújabb napelem rendszerek, a legjobb áron!

Tekintse meg termékeinket, válasszon a legmodernebb technológiával gyártott napelem rendszerek közül!

Tovább az árakra

Érdeklik az okos megoldások?

Nézze meg, hogy tudja a maximális kihasználtságot elérni napelem energia használatával!

Smart megoldások

A PV-SUN garantáltan a legjobb napelem rendszert szállítja Önnek. Legyen szó napelem panelről, vagy napelem inverterről, hőszivattyús fűtésről egyaránt!

Küldje el ajánlatkérését, és felvesszünk Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Ne csak a villanyszámlát váltsa ki, csökkentse a fűtési költségeit is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudja meg Ön is, hogyan lehet a napelemes rendszer a fűtés része!