Fronius inverter

A Fronius inverter, az ár-érték aránya miatt, az egyik legkedveltebb termék a piacon.

A Fronius története egészen 1945-ig nyúlik vissza. A háborút követően Günder Fronius azzal a piac réssel szembesült, hogy a lakosság számára nem érthetőek el autó akkumulátor töltő berendezések, így kifejlesztett egyet. Kezdetben csak villamos berendezések javítására szakosodott műhelyként működött.


Az első inverter 1995-ben készült el. Az inverter koncepciója a hosszútávú, megbízható működésére épít. 2017-ben a Primo és Galvo invertereinket a legjobbnak választották. Mára Günter Fronius munkássága egy globális hálózatot működtet, mely az egész világon képviseli magát.

Mindegyik inverterük aktív hűtéssel van ellátva, alkalmas Smart Home vezérléssel való kommunikációra.
A hatékony Snap Inverter technológiának köszönhetően egyszerű felszerelése és karbantartása. A csatlakozási rész a hátlapra van szerelve, elkülönülve ezzel az inverter teljesítményegységétől. Ennek a technológiának köszönhetően AC és DC kábelekhez könnyű hozzáférni. Egy esetleges meghibásodás esetén a Fronius közeli szervízpartnere könnyedén ki tudja cserélni a modult, a kábelek kikötése nélkül, és az inverter cseréje nélkül elhárítható a hiba.

Cégünk a Fronius szervízpartnere.